PILKE-minitekstiili

32,00 

Pilke-minitekstiili suunnittelija Anna Kuukka.

Varastossa
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Pilke-seinätekstiili on uusi, moderni sovellus ryijystä. Pilke-seinätekstiili on nopea valmistaa ja sijoittuu tarvikepakettivalikoimassamme tasoon helppo. Pieni tekstiiliteos toimii sisustuksessa joko yksittäisenä tai sarjana, jonka voi koota erivärisistä Pilke-minitekstiileistä. Valmiin työn koko on noin 22 x 25 cm ja värivaihtoehdot ovat roosa, sininen ja ruskea. Minitekstiilissä käytetty lanka on 100% puuvillaa.

Erilaiset seinätekstiilit ovat jälleen muodissa ja Pilke-minitekstiilillä voit luoda kotiisi nykyaikaista ilmettä. Koska Pilke valmistuu nopeasti eikä vaadi aiempaa käsityöosaamista, se on täydellinen DIY-lahja.

Pilke-minitekstiilin on suunnitellut Taitojärjestölle tekstiilitaiteen maisteri Anna Kuukka. Hän halusi luoda tuotteen, joka tarjoaa konkarille uuden tekniikan, mutta tarjoaa myös aloittelijalle matalan kynnyksen käsitöiden pariin. Lähtökohtana on ollut käsityö, jonka tekemiseen ei tarvita erikoistyökaluja, ja joka valmistuu suhteellisen nopeasti, jolloin myös tekijä saa helpommin itselleen onnistumisen kokemuksen. Pilke-minitekstiilin design on selkeä niin että voit myös tehdä useamman elementin ja sommitella niistä haluamasi kokonaisuuden omaan kotiisi. Voit myös tuunata valmistamasi Pilkkeen vaikka puuhelmillä ja saat aivan erilaisen ilmeen seinätekstiiliisi!

Pilke tarvikepaketti sisältää:

  • puinen kiskoelementti
  • langat
  • työohje
  • parsinneula
  • naulat kiinnittämistä varten

Lisätiedot

Väri

Punainen, Ruskea, Sininen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PILKE-minitekstiili”