Taito Shop


Taito Shop on suurin suomalaisen käsityön markkinointiketju, joka tarjoaa lähellä tehtyjä, persoonallisia ja aikaa kestäviä tuotteita. Taito Shop -myymälöiden tuotevalikoima vaihtelee paikkakunnittain. Taito Shop Seinäjoen tuotevalikoimassa korostuu pohjalaisuus ja eteläpohjalainen käsityökulttuuri. Tuotevalikoimassa on pohjalaistuotteiden lisäksi muita paikallisia ja suomalaisia, vastuullisesti, kestävästi ja laadukkaasti valmistettuja käsityötuotteita. Myymälän tuotevalikoima on omaleimainen, sillä olemme teettäneet suomalaisilla käsityöyrittäjillä ja suunnittelijoilla juuri meille yksilöllisesti valmistettuja tuotteita.

Valikoimassamme on useita tuotteita, jotka ovat saaneet inspiraationsa Jussipaidan salmiakkikuvioista, Etelä-Pohjanmaan maakuntakukka maitohorsmasta tai vaikkapa pohjalaisista nähtävyyksistä. Myymälämme tuotteet ovat hauskoja, oivaltavia ja ajanhenkisiä arjen esineitä. Ne sopivat lahjaksi ja oman kodin iloksi.

Lahjatavaroiden lisäksi tuotetarjontaamme kuuluvat laadukkaat käsityömateriaalit ja -tarvikkeet.
Tuotteitamme löydät myös Taitokeskus Villavintiltä (Isokyrö) ja Vaasan taitokeskuksesta. Meiltä voit hankkia myös käsi- ja taideteollisuusalan tuotteita liikelahjoiksi.

Lahjakortin kivijalkamyymälään voit hankkia täältä.

Taito Shop Seinäjoki

Sijainti ja aukioloajat

Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki

Taito Shop Seinäjoki toimii 1800-luvulla suureksi navetaksi rakennetussa Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa Seinäjoen Itikanmäellä. Samasta rakennuksesta löydät myös Seinäjoen taitokeskuksen kurssitilat sekä Käsityö- ja muotoilukoulu Näpin opetustiloja.

Tule tutustumaan kivijalkamyymäläämme ja samalla voit vierailla Seinäjoen Taidehallin näyttelyissä tai istahtaa vaikkapa kahville kulttuurikeskuksen Äärellä-ravintolaan.
Löydät meidän Kalevan Navetan 1. kerroksen infon yhteydestä, jossa myymme myös Taidehallin lippuja palvelemme Taidelainaamon asiakkaita.

Kurkkaa myymälän tunnelmaa YouTube videolta!

Avoinna

Ma – Pe 11 – 19
La 11 – 15

Saapuminen

Taito Shop Seinäjoen kivijalkamyymälä on Kalevan Navetan 1. kerroksessa. Pääovi sijaitsee Kalevan Navetan ja Itikanmäen asuintalojen välisen sisäpihan puolella.

Kävellen ja pyörällä pääset Kalevan Navetalle helposti joko Vaasantien kautta tai Pohjan valtatien ylittävää Lakeuden aamunkoi -siltaa pitkin. Pyörätelineitä löydät talon pääsisäänkäynnin vierestä sekä kävelysillan vierestä.

Kalevan Navetan ympärillä on noin 50 autopaikkaa asiakkaille. Ensimmäiset kaksi (2) tuntia ovat ilmaisia automaatista saatavalla lipukkeella, parkkikiekolla tai parkkisovelluksella, ja seuraavat tunnit maksavat 1 €/h. Pysäköithän ainoastaan merkityille parkkipaikoille ja tarkistat ajankohtaisen ohjeistuksen pysäköintialueen kylteistä. ParkkiPate Oy valvoo pysäköintialuetta 24 tuntia vuorokaudessa.

Lisätietoja Kalevan Navettaan saapumisesta.
Pysäköintialueen kartta

 

Katso myymälän yhteystiedot täältä.

 

 

Työntekijät


Kirsi Koivuniemi
Alli Mäenpää Taito EP Shop
Alli Mäenpää

Liity sähköpostilistalle?

Liittymällä sähköpostilistalle, saat tiedotteet uusimmista tapahtumista sekä parhaimmista tarjouksista suoraan sähköpostilaatikkoosi - LIITY HETI!