Käsityömessut

Seinäjoen käsityömessut järjestetään 7.-9.10.2022.

Löydät meidät kolmelta eri osastolta, tule tutustumaan ja ihastumaan syksyn uutuuksiin ja inspiroiviin tekemispaketteihin!

Taito Etelä-Pohjanmaa – Osasto E1
Monipuolisesti erilaisia ihania käsityön tekemispaketteja mm. neulontaan, askarteluun ja makramee-solmeiluun. Valikoimissa paketit mm. muodikkaaseen neuleliiviin, Polku-pipon ja -kaulurin settiin, toivottuihin helavyösukkiin, mehiläisvahakynttilöihin sekä muihin erilaisiin asusteisiin ja sisustustuotteisiin.

Taito Shop Seinäjoki – Osasto D1
Langat, erilaiset käsityöideat ja -ohjeet sekä käsityön tekemispaketit. Vuoden 2022 Roosa nauha -langat ja ohjekuvastot, uutuutena lasten kaarrokeneulemalli. Myynnissä myös ainutlaatuisia pohjalaistuotteita, kuten Jussipaidat ja -pipot sekä erilaisia Seinäjoki -tuotteita.

Näpin työpaja: Rusettiponnarit

Käsityö- ja muotoilukoulu Näppi- Osasto D1
Näpin työpajassa tehdään rusettiponnareita. Tarjolla on erilaisia materiaaleja, malleja ja koristelutapoja. Työpaja soveltuu kaikenikäisille. Työpajassa on materiaalimaksu 2€ / ponnari tai 5€ / 3 ponnaria.
Myynnissä myös suositut Pilttuu -rakentelupaketit, joiden mitoitus sopii erityisen hyvin esimerkiksi suosituille Schleich -eläimille.

Messujen ohjelmalavalla esittelemme päivittäin langan värjäystä erilaisilla bioroskilla. Vuoden 2022 käsityötekniikaksi valittu luonnonväreillä värjääminen on villinnyt käsityön tekijöitä eri puolilta Suomea – tule seuraamaan kuinka värjäys tapahtuu!

Katso käsityömessujen koko ohjelma

Messuilla voit tutustua myös Ryijyt eri vuosikymmeniltä -näyttelyyn, jonka on koonnut ryijyasiantuntija Leila Luukkainen, Kaksosflikkojen Neulevuosi 2022 -neulenäyttely sekä Neuloosisko Laura Pajulan ja Liisa Saarenmaan haastattelu käynnissä olevasta Roosa nauha -kampanjasta ja heidän suunnittelemastaan Lohtu -kaarrokeneuleesta.

Käsityömessujen työpajat ja näyttelyt

Messut avoinna:
pe 11-17
la 10-17
su 10-16

ENNAKKOLIPPUJA MYYNNISSÄ MEILLÄ!
Kalevan Navetan info, Taito Shop Seinäjoki
Nyykoolinkatu 25, Seinäjoki
ma-pe 11-19 | la 11-15

 

Käsityömessut tarjoavat käsityöelämyksiä ja ideoita sekä paljon ostettavaa Seinäjoki Areenalla. Taito Etelä-Pohjanmaa järjestää Seinäjoen kasityömessuja yhdessä Etelä-Pohjanmaan Pytinki Oy.n kanssa. Olemme mukana sisällön suunnittelussa ja toteutuksessa.

Etelä-Pohjanmaan Pytinki Oy
www.pytinki.fi

Liity sähköpostilistalle?

Liittymällä sähköpostilistalle, saat tiedotteet uusimmista tapahtumista sekä parhaimmista tarjouksista suoraan sähköpostilaatikkoosi - LIITY HETI!