Palvelut

Taito EP Palvelut

Palvelemme käsityöstä kiinnostuneita ihmisiä eri tavoin, tuotamme onnistumisen kokemuksia ja sitä kautta edistämme ihmisten hyvinvointia. Lisäksi toimimme käsityön elinkeinotoiminnan ja työllisyyden edistämiseksi. Toiminta-ajatuksena on Käsityökulttuurin edistäminen taitona ja elinkeinona. Olemme vastuussa myös käsityön aineettomasta kulttuuriperinnöstä. Samalla korostetaan käsitöiden tekemisen yhteyttä ihmisen kokemaan hyvinvointiin ja käsityön elämyksellisyyteen.

Yhdistyksemme toimii eteläpohjalaisen käsityökulttuurin, taitojen ja elinkeinotoiminnan kehittäjänä, itsenäisenä toimijana, tarjoten samalla valtakunnallisia tuotteita ja palveluja. Toiminnan lähtökohtana on palvella käsityöstä kiinnostuneita asiakkaita mahdollisimman hyvin ja matalalla kynnyksellä, vahvistaa itsetekemisen kulttuuria ja ottaa vastuuta käsityötaidoista, olla käsityön rohkea ylläpitäjä. Tärkeä yhteiskunnallinen tehtävä on edistää työllisyyttä ja yrittäjyyttä. Käsityö- ja kulttuuripalvelut ovat keskeinen hyvinvoinnin lähde nyky-yhteiskunnassa.

Toimipisteet

Taito Etelä-Pohjanmaa ry toimii Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella. Taitokeskuksiamme löytyy viideltä (5) paikkakunnalta ja niissä sinut tervetulleeksi toivottaa osaava henkilökuntamme. Ovemme ovat avoinna kaikille.

Tule oppimaan monenlaisia käsityötekniikoita kursseille, loma-ajan leireille tai kudonnan työpajoihin. Järjestämme myös erilaisia tapahtumia, joissa pääset irtautumaan arjesta. Taitokeskuksissa koet tekemisen ja oppimisen iloa! Tekeminen ei voisi olla enää hauskempaa ja toivomme, että tulet itse sen testaamaan.

Taitokeskuksiimme voit tutustua lähemmin Taito EP -sivulla, jolloin saat esille kunkin keskuksen tarkemmat esittelyt.

Liity sähköpostilistalle?

Liittymällä sähköpostilistalle, saat tiedotteet uusimmista tapahtumista sekä parhaimmista tarjouksista suoraan sähköpostilaatikkoosi - LIITY HETI!