Info & peruutus

Taito EP Info ja peruutus

Koska kurssi tulee maksaa

  • Maksutavan pääset valitsemaan ilmoittautumisen yhteydessä. Vaihtoehtoina ovat maksu verkkopankin kautta heti tai voit maksaa kurssin vasta sen päätyttyä taitokeskuksessa ohjaajalle.
  • Käytetyt materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi taitokeskuksessa.
  • Taitokortilla pääset osallistumaan toimintaan ilman kurssimaksua. Poikkeuksista ilmoitetaan. Muistathan ilmoittautua. Lisätietoa löydät täältä .
  • Taitokursseillamme maksuvälineenä käyvät myös: ePassi, Edenred, Smartum, Tyky kuntoseteli.

Haluan perua osallistumiseni

Kurssiosallistuminen peruutetaan ottamalla yhteyttä kurssia järjestävään taitokeskukseen joko soittamalla tai sähköpostitse. Kurssimaksua ei laskuteta, jos peruutus tapahtuu kolme (3) päivää ennen kurssin alkua. Mikäli peruutus tulee myöhemmin, kurssimaksu laskutetaan kokonaisuudessaan.

Jos kurssilainen on sairastapauksen vuoksi estynyt osallistumasta, kurssimaksu palautetaan lääkärintodistusta vastaan. Todistus on toimitettava kuukauden kuluessa kurssin päättymisestä.

Entä jos kurssi perutaan

Mikäli kurssille ei ilmoittaudu tarpeeksi osallistujia, se ei toteudu ja ilmoitamme siitä erikseen tekstiviestillä tai sähköpostitse. Perutuista kursseista emme peri maksua.

Jos kurssi on täynnä

Kurssin ollessa täynnä, voit kysyä peruutuspaikkoja suoraan taitokeskuksesta sähköpostilla.

Mitä tarvitset mukaasi kurssille

Tullessasi taitokeskukseemme kurssille, me tarjoamme käyttöösi työvälineet ja avuksesi ammattitaitoiset ohjaajamme. Materiaalit löydät edulliseen hintaan paikan päältä.

Valokuvien käyttö

Kuvamateriaalia, jota toiminnassa otetaan, käytetään toimintamme dokumentointiin sekä viestintä- ja markkinointitarkoituksiin. Tämän lisäksi tiedotusvälineet saattavat toisinaan tarvita kuvamateriaalia. Noudatamme kuvamateriaalin käytössä ja sen julkaisussa voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä eettisesti hyväksyttäviä periaatteita ja edellytämme tätä myös tiedotusvälineiltä. Kuvauslupa kysytään ilmoittautumislomakkeessa.

Tietosuojaseloste

Henkilötietoja tallennetaan asiakkuuksien hoitamiseen. Tietoja ei välitetä kolmannelle osapuolelle. Tutustu Taito Etelä-Pohjanmaan tietosuojaselosteeseen.

Maksutavat

Liity sähköpostilistalle?

Liittymällä sähköpostilistalle, saat tiedotteet uusimmista tapahtumista sekä parhaimmista tarjouksista suoraan sähköpostilaatikkoosi - LIITY HETI!