Taitokutsut käsitöistä

Kurssit

Tarjoamme elämyksiä taitokeskuksissamme. Valittavanasi on useita eri vaihtoehtoja ja ne sopivat erityisesti 5-12 hengen porukoille. Tule viettämään kaveriköörillä aikaa, järjestä unohtumattomat polttarit tai onnistumisen tunteilla siivitetyt synttärit. Voimme tehdä yhdessä jotain somaa piristämään arkea. Samalla opimme erilaisia käsityötekniikoita. Kutsuja vedetään etukäteen sovittuina aikoina ja tekemisen pystymme suunnittelemaan monen ikäiselle sopivaksi. Tervetuloa viettämään hauska hetki kanssamme!

Sisältö sovitaan vastaamaan teidän ryhmänne tarpeita ja paja voidaan järjestää joko meidän tiloissamme tai ennalta sovitussa paikassa. Mukaasi et tarvitse muuta kuin hyvän jengin ja iloisen mielen! Me tuomme työvälineet ja materiaalit. Taitokutsuille voit tuoda mukanasi omat tarjottavat tai voimme suositella yhteistyökumppaneitamme.

 

5-7hlö ryhmät

 • 3h (3x45min)
 • Palvelun hinta 20€/hlö + käytetyt materiaalit

8-12hlö ryhmät

 • 3 h (3x 45min)
 • Palvelun hinta 12€/hlö + käytetyt materiaalit

Tiedustelut

Oman paikkakuntasi taitokeskuksestasi tai

Leena Olli
p. 044 3201 640
leena.olli@taitoep.fi

 

Esimerkkejä taitokutsu -kurssiaiheista:

 • Pieni savityö musta- tai valkosavesta
  Materiaalit 19 € / hlö (hinta sisältää viimeistelypoltot 2x)
  Työt jäävät taitokeskukseen kuivumaan ja viimeisteltäväksi, ohjaaja ilmoittaa kun savityöt ovat valmiita noudettavaksi. Arvioitu aika n. 1 kk.
 • Pieni lasinsulatustyö, pohjalasin koko 14×19
  Materiaalit 22 € / hlö (hinta sisältää sulatustyön 1x)
  Työt jäävät taitokeskukseen sulatukseen, ohjaaja ilmoittaa kun lasityöt ovat valmiita noudettavaksi. Arvioitu aika n. 2 vk.
 • Säilytyskori nahkapaperista parkkinahkakahvoilla, eri värivaihtoehtoja
  Materiaalit 18 € / hlö
 • Makramee-amppeli, eri värivaihtoehtoja
  Materiaalit 11 € / hlö

 

 

Yllä mainitut hinnoittelut koskevat yksityisiä henkilöitä. Maksu suoritetaan taitokutsujen yhteydessä taitokeskuksen kassaan. Ohjausmaksun osuuden voi suorittaa myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.
Yrityksille / yhdistyksille järjestetyt käsityöhetket löytyvät sivuiltamme kohdasta Työhyvinvointia käsitöistä.

Liity sähköpostilistalle?

Liittymällä sähköpostilistalle, saat tiedotteet uusimmista tapahtumista sekä parhaimmista tarjouksista suoraan sähköpostilaatikkoosi - LIITY HETI!