Tilaa taitokortti

Taitokortti on sinulle, joka haluat harrastaa monipuolisesti käsitöitä. Taitokortilla voit osallistua aikuisten toimintaan kaikissa taitokeskuksissamme ilman ohjaus- tai kurssimaksua – maksat vain materiaaleista.

Voit valita taitokortin joko lukukaudeksi tai koko lukuvuodeksi kerrallaan. Kortti on voimassa aina kevät- tai syyskauden. Kevään taitokortti on voimassa 1.1. – 30.6. ja syksyn 1.7. – 31.12.

Taitokortin hinta

  • 75 euroa / 6kk

Taitokortilla

  • Voit osallistua taitokursseille. *
  • Opit mielenkiintoisia käsityön tekniikoita ja niksejä ammattilaisilta.
  • Voit tulla kutomaan mattoja, huopia, huiveja ym. kivaa kangaspuilla ilman erillistä kudontapäivämaksua (Alavus, Vaasa, Isokyrö).
  • Voit osallistua esim. Taito-torstai tai Taito-perjantai -päiväryhmiin, jotka kokoontuvat kerran viikossa. Ryhmät on tarkoitettu kaikenlaisista käsitöistä ja tekemisestä innostuneille harrastajille.
  • Olet automaattisesti myös yhdistyksen jäsen. Jäsenyydestä lisätietoa saat täältä
  • Saat Taito Etelä-Pohjanmaa ry:n asiakaslehden kotiin kannettuna kaksi (2) kertaa vuodessa.
  • Saat vuodenvaihteessa käsityöaiheisen yllätyslahjan.

*Mikäli taitokortti ei käy jollekin kurssille maksuvälineeksi, kerrotaan siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Poikkeuksia ovat esimerkiksi aikuisten kesäkurssit.

Muistathan ilmoittautua valitsemillesi kursseille!


Hanki taitokortti ja liity jäseneksi

Jäseneksi voit liittyä kahdella tapaa: ostamalla taitokortin tai liittymällä kuluvan vuoden kannattajajäseneksi.

Taitokortti on käsityön aktiiviharrastajan etukortti. Taitokortilla osallistut yhdistyksen kursseille ilman erillistä kurssimaksua, maksat vain materiaaleista. Taitokortti on henkilökohtainen ja käy jokaisessa yhdistyksen toimipaikassa.

Kevyemmällä jäsenyydellä tuet yhdistyksemme toimintaa – suomalaisen taidon tarinaa, pääset retkillemme edullisemmin ja saat käsityöaiheisen yllätyslahjan. Kaikille jäsenillemme lähetämme lisäksi aina uusimman Kerinlehden.

Voit valita taitokortin joko lukukaudeksi tai koko lukuvuodeksi kerrallaan. Kortti on voimassa aina kevät- tai syyskauden. Kevään taitokortti on voimassa 1.1. – 30.6. ja syksyn 1.7. – 31.12. Taitokortinhaltija on automaattisesti myös yhdistyksen jäsen ja saa kaikki jäsenedut.

Taitokortin hinnat

  • Jäsenkortti 20 euroa / 12kk
  • Taitokortti 75 euroa / 6kk

Taitokortin tilaus

 

Tilaa taitokortti

Liity sähköpostilistalle?

Liittymällä sähköpostilistalle, saat tiedotteet uusimmista tapahtumista sekä parhaimmista tarjouksista suoraan sähköpostilaatikkoosi - LIITY HETI!