Aikuisten käsityöopinnot

Taito EP AIKU-Näppi

Aikuisille suunnatun taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän laskennallinen laajuus on 1300h, josta perusopintojen osuus on 800 h ja syventävien opintojen 500 h. Perusopinnot voi suorittaa 4 vuodessa ja syventävät opinnot 2 vuodessa. Syksyllä kokoontumisia on 12 ja keväällä 14. Käsityön perusopintojen keskeiset sisällöt ovat Pukeutuminen, Esine- ja tekstiiliympäristöt, Palveluympäristöt sekä Rakennetut ja luonnonympäristöt. Opetus sisältää myös itsenäistä työskentelyä, projekteja, näyttelyitä sekä tutustumiskäyntejä. Perusopintojen jälkeen opiskelijalla on mahdollisuus jatkaa syventäviin opintoihin.

Käsityö- ja muotoilukoulu Näppiin tullessa ei tarvitse olla mestari – tärkeintä on oma kiinnostus sekä halu oppia ja löytää uutta. Perusopinnoissa perehdytään mm. käsityön materiaaleihin, työvälineisiin, tekniikoihin, suunnitteluun ja valmistukseen. Käsityön toteuttamiselle ja tekemiselle haetaan kokeilemalla uusia näkökulmia ja omaa persoonallista tekemisen tapaa. Sitoutumalla pitkäjännitteiseen opiskeluun käsityöstä voi löytää aivan uudenlaisen harrastuksen, joka antaa luovaa tekemistä, iloa ja voimavaroja.

AIKU-Näppi -ryhmiä on Alavudella, Seinäjoella ja Vaasassa. Lukukausimaksu on 158 €. Lisäksi lukukauden lopulla laskutetaan opiskelijan käyttämät materiaalit.

Hae luovan ja inspiroivan käsityöharrastuksen pariin.

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2024-25 on avoinna. Ilmoittaudu tästä

Liity sähköpostilistalle?

Liittymällä sähköpostilistalle, saat tiedotteet uusimmista tapahtumista sekä parhaimmista tarjouksista suoraan sähköpostilaatikkoosi - LIITY HETI!