TKB-Cords silmukkakaapelit

14,40 

Kolme eri mittaista The Knitting Barber -silmukkakaapelia: 1 x 150 cm ja 2 x 75 cm

Varastossa
Tuotetunnus (SKU): 4.535 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

The Knitting Barber TKB-Cords silmukkakaapelit ovat jokaisen kaarrokeneuleen tai muun puseron neulojan vakiovaruste. Silmukkakaapelien avulla voit jättää odottavat silmukat ”huilaamaan” kaapelille. Myös keskeneräisen neuleen sovittaminen onnistuu vaivatta silmukkakaapelien avulla. The Knitting barber -rasiassa on kolme kaapelia: lyhyempiä (2 kpl 75 cm) kaapeleita käytetään mm. hihan aukon silmukoiden keräämiseen, kun puseron miehusta on puikoilla. Pidempää kaapelia (150 cm) käytetään esimerkiksi kaarrokeneuleen sovituksen yhteydessä: pujota kaapelin ontto aukko pyöröpuikon päähän ja päästä silmukat puikoilta silmukkakaapelille. Näin saat keskeneräisen työn vaivatta pois puikoilta apulangalle ja takaisin sovitettuasi puseroa. Kuinka helppoa!
Silmukkakaapeleita löytyy useaa eri väriä, värit ovat voimakkaita ja kirkkaita, suosittelemme valitsemaan mahdollisimman ”erottuvan” kaapelin värin.

Pakkauksessa on mukana kolme eri mittaista TKB-Cords silmukkakaapelia:
1 kpl 150 cm ja 2 kpl 75 cm

Kätevä rasia pitää silmukkakaapelit tallessa: pyöreä peltirasia on helppo pitää mukana ja kaapelit säilyvät tallessa suljettavassa rasiassa.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 7 × 7 × 2,5 cm (senttimetri)
TKB-Cords silmukkakaapelit

Keltainen, Musta, Pinkki, Sininen, Valkoinen, Vihreä