Symfonie Viva merinovillalanka

25,30 

Laadukas merinovillainen Symfonie Viva lanka on Intiassa käsinvärjättyä DK-vahvuista lankaa.
Pehmeä lanka sopii erinomaisesti kaulureihin, pipoihin ja neulepaitoihin.

Varastossa
Tuotetunnus (SKU): 1.128 Osasto:

Kuvaus

Viva on käsinvärjätty 100 %  merinovillalanka. Lanka on DK-vahvuista, eli keskipaksua noin 3,5 mm puikoilla neulottavaa.
Viva-langan hieman kiiltävä ja todella pehmeä merinovilla tuntuu iholla miellyttävältä, sillä se ei kutita eikä hiosta. Viva-langan merinovilla on mulesing-vapaata. Lanka on rakenteeltaan kertokerrattua, eli se koostuu useista yhteen kierretyistä ohuista langoista. Sen vuoksi lanka on joustavaa ja läpileikkaukseltaan pyöreää, mikä saa erilaiset palmikot ja muut pintaneuleet nousemaan neulepinnasta hienosti esiin.

Lanka värjätään Intiassa omassa värjäämössään, jossa kiinnitetään erityistä huomiota työntekijöiden hyvinvointiin ja turvallisuuteen sekä värjäysprosessin ympäristövaikutuksiin. Värjäyksessä pyritään mahdollisimman pieneen veden kulutukseen, joten käytetty vesi puhdistetaan ja käytetään uudelleen värjäykseen.

Viva-merinovillalanka sopii erinomaisesti ihoa vasten käytettäviin neuleisiin kuten huiveihin, kaulureihin ja pipoihin sekä paitoihin ja takkeihin. Valmiit työt voi pestä koneessa villapesuohjelmalla viileässä vedessä.

Jokainen vyyhti on uniikki, joten isompiin töihin kannattaa kerää vaihtaessa raidoittaa jokunen kerros kahdelta kerältä, jotta vaihtokohta ei erotu selvästi.

Kerä: 100 g/220 m
Tiheys: 22 s / 28 s / 10 cm
Puikot 3,25-3,75
Pesu: 30 C villapesu, ei rumpukuivausta

Lisätiedot

Symfonie Viva

Fuksia 1027, Luumu 1021, Petrooli 1014, Poltettu oranssi 1042, Roosa 1003, Tumman vihreä 1034, Vaalean ruskea 1005