Moomin by Skandino – astiasto

49,95 

Skandino® on Suomessa valmistettu lasten EcoDesign-astiasarja, joka on kehitetty yhteistyössä puheterapeuttien ja toimintaterapeuttien kanssa. Tuotekehitys on tehty alusta loppuun pienten lasten kehitys ja tarpeet huomioiden. Moomin by Skandino -mallisto on tehty virallisella lisenssillä Moomin Characters Oy:n kanssa. Valitse suosikkisi neljästä eri hahmosta; Muumipeikko, Niiskuneiti, Pikku Myy tai Primadonnan hevonen.

Varastossa
Tuotetunnus (SKU): 8.465 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Skandino Setti sisältää mukin, lautasen ja lusikan, jotka on suunniteltu ja valmistettu rakkaudella Suomessa.
Moomin by Skandino -mallisto on tehty virallisella lisenssillä Moomin Characters Oy:n kanssa.

Skandino muki sisältää mukin ja rajoitinkannen. Rajoitinkansi ja alaspäin kapeneva runko edesauttavat mukista juomista turvallisesti, pitkät paksut kahvat helpottavat mukin hallintaa. Mukia voi käyttää normaalina mukina ilman rajoitinkantta, kun lapsi on oppinut juomaan itsenäisesti. Skandino Mukissa ei ole nokkaa, koska monet puheterapeutit eivät suosittele sen käyttöä. Skandinon mukista juodessaan lapsi juo kuin tavallisesta mukinreunasta ilman pelkoa nokkaosan haitallisista vaikutuksista.

Skandino lautasen kekseliäs muotoilu tukee lapsen omatoimista syömistä. Pystyreunat pitävät ruoan lautasella, kourumainen kulmaus helpottaa lusikointia ja kaltevan pohjan ansiosta ruoka valuu lautasen kulmaukseen, josta se on helppo ottaa lusikkaan.

Skandino lusikassa on pieneen suuhun sopiva pesä sekä ergonominen leveä varsi, josta lapsi saa tukevan otteen eri kehitysvaiheissa. Skandino lusikan pesä on optimaalisen kokoinen pienen lapsen suuhun. Ergonomisesti muotoillusta varresta lapsen on hyvä ottaa tukeva ote oikealla tai vasemmalla kädellä.

Materiaali:
Skandinon tuotteiden materiaali on biopohjainen komposiitti, eli sekoitus sokeriruokoa ja puukuitua sertifioiduista pohjoismaisista metsistä.

  • Astianpesukoneen ja mikroaaltouunin kestävä
  • Ei myrkyllisiä kemikaaleja
  • Luonnollinen ulkonäkö ja tuntuma
  • Pienempi hiilijalanjälki
  • Kierrätettävissä kuten tavanomainen muovi
  • Kestävä ja pohjoismainen korkea laatu

Skandinon tuotteissa käytetty biomateriaali on tarkasti tutkittu sertifioiduissa laboratorioissa, eikä se sisällä ftalaatteja, PVC:tä, BPA:ta, Melamiinia tai myrkyllisiä kemikaaleja. Materiaali on tutkitusti 100% turvallinen lapsille.

Lisätiedot

Skandino - muumi

Muumipeikko, Niiskuneiti, Pikku Myy, Primadonnan hevonen