Lohtu kaarrokeneule tekemispaketti

90,00 145,00 

Lohtu-kaarrokeneule on osa Roosa nauha 2022 -kampanjaa. Neuleen ovat suunnitelleet seinäjokelaiset sisarukset  Laura Pajula ja Liisa Saarenmaa.
Kaarrokeneuleen tekemispaketti sisältää tarvittavat langat sekä ohjeen. Kokovaihtoehdot ovat XS – 4XL.
Värivaihtoehtoina paidoissa on Roosa, joka hehkuu punaisen eri sävyissä tai Yö, jossa on metsän vihreitä sävyjä.

Lähde mukaan neulomaan ja tue tärkeää Roosa nauha -kampanjaa!

Varastossa
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

HUOM! Lohtu kaarrokeneuleen Yö-värisen paidan langoissa materiaalin toimituksesta johtuva viivästyminen, mutta langat toimitetaan tilaajille heti kun saamme langat.

Seinäjokelaiset sisarukset Laura Pajula ja Liisa Saarenmaa ovat suunnitelleet Taito Etelä-Pohjanmaalle Lohtu-nimisen kaarrokeneuleen, josta voit valita kahdesta eri värivaihtoehdosta; Roosa ja Yö.
Paita neulotaan Paksu Pirkka -langalla, joka on 100%  norjalaista villaa (n. 100 g / 170 m, tex 285×2). Lanka on koinsuojattu.
Puikkosuositus neuleessa on 3,5 – 4.

Lohtu kaarrokeneule on osa vuoden 2022 Roosa nauha -kampanjaa ja aihe on suunnittelijoille Lauralle ja Liisalle tärkeä, he kertovat seuraavaa;

Suunnittelu-uramme sai alkunsa vuonna 2021, kun halusimme suunnitella neuleen kymmenen vuotta aiemmin syöpään kuolleen äitimme muistoksi. Jo silloin mietimme, että haluaisimme lahjoittaa tuoton syöpätutkimuksen hyväksi, mutta sen sijaan teimme Romolan ohjeesta maksuttoman, jotta se ilahduttaisi mahdollisimman monia. Oli ihana kunnia saada suunnitella Roosa nauha -neule. Sekä aikuisten että lasten Lohtu -niminen neule on saanut inspiraationsa Kalervo Hämäläisen säveltämästä ja sanoittamasta Lapinäidin kehtolaulusta, jota äitimme lauloi meille lapsena. Toivomme että Lohtu-neule toisi lohtua kaikille ja aivan erityisesti niille, joiden elämää syöpä koskettaa.”

Tämä aikuisen paidan tekemispaketti on saatavissa Taito Etelä-Pohjanmaan verkkokaupasta tilaamalla Roosa -nauha päivästä 7.10.2022 alkaen. Neuleen voi neuloa myös yhteisneulontana Knit along with Taito E-P facebook -ryhmässä.

Valtakunnallinen Taitojärjestö on mukana Roosa nauha -kampanjassa jo kymmenennen kerran. Roosa nauha -kampanja on hieno menestystarina, jonka kautta innokkaat neulojat ovat tukeneet kotimaista syöpätutkimusta näiden vuosien aikana jo 113 237 eurolla. Taito Shop Seinäjoki ja Taitokeskukset myyvät kampanjalankoja ja ohjekuvastoja myös kerryttääkseen kampanjan keräyssummaa.

Taitojärjestö lahjoittaa jokaisesta myydystä tuotteesta osuuden Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen. Roosa nauha -tuotteen ostaminen on konkreettinen teko syöpään sairastuneen tukemiseksi. Lahjoitusvaroin toimiva Syöpäsäätiö tukee syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään sekä rahoittaa syöpätutkimusta, jotta kenenkään ei enää tarvitsisi menehtyä syöpään. Yhteistyö Syöpäsäätiön kanssa sopii hyvin Taitojärjestön kestävää kehitystä ja vastuullista kuluttamista toteuttaviin arvoihin. Jokaisesta Lohtu aikuisten kaarrokeneuleesta lahjoitusosuus on 10 € / tekemispaketti.

Lohtu-kaarrokeneuleen info:

NEULETIHEYS
10 x 10 cm = 20 s ja 22 krs sileää neuletta koon 4 puikoilla.
Lankana Paksu Pirkka (n. 100 g / 170 m, tex 285×2).

TARVIKKEET
Sukkapuikot kokoa 3,5 ja 4. Pyöröpuikko 60-80 cm kokoa 3,5 ja pyöröpuikko 80 cm koko 4.
Muuta: Mittanauha ja parsinneula.

 

Villaneuleelle suosittelemme käsinpesua kylmässä ja väljässä vedessä, usein neuleelle riittää ulkona tuuletus.

Lisätiedot

Paino 1 kg
Mitat 25 × 20 × 9 cm
Koko

# 8 Fine, 3XL, 4XL, L, M, S, XL, XS/S, XXL

Väri

Roosa, Yö