Roosa nauha -lanka

9,90 

Poista
Varastossa
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Roosa nauha -lanka
75 % villa, 25 % polyamidi
Konepestävä
100 g / n. 420 m
Puikkosuositus 2,5 mm
30 s, 40 krs = 10 x 10 cm

 

Kun Syöpäsäätiö perustettiin, vain yksi kolmesta sairastuneesta parantui syövästä. Syöpätutkimuksen ansiosta nyt kaksi kolmesta paranee. Tämä on hieno menestystarina, jossa Taitojärjestö on omalta osaltaan mukana jo yhdeksättä kertaa.

Roosa nauha -tuotteen ostaminen on konkreettinen teko syöpään sairastuneen tukemiseksi. Vuonna 1948 perustettu Syöpäsäätiö on Suomen merkittävin yksityinen syöpätutkimuksen
rahoittaja. Syöpäsäätiö toimii täysin lahjoitusvaroin. Syöpäsäätiön keräämillä varoilla tuetaan syöpätutkimusta, neuvontapalveluita ja vertaistukea sekä edistetään syövän ennaltaehkäisyä. Keräyksellä tuetaan kotimaista syöpätutkimusta, turvataan hoidon korkea taso ja kehitetään uudenlaisia hoitomuotoja. Yhteistyö Syöpäsäätiön kanssa sopii hyvin Taitojärjestön kestävää kehitystä ja vastuullista kuluttamista toteuttaviin arvoihin.

Taitojärjestö on valtakunnallinen organisaatio, joka muodostuu 16 maakunnallisesta, itsenäisestä yhdistyksestä. Tänä vuonna olemme suunnitelleet yhteistyössä sinulle Roosa nauha -mallistoon 25 kaunista neulemallia, joita voit toteuttaa kampanjaan kuuluvilla langoilla. Tuotteet ovat myynnissä loka-marraskuun ajan.
Roosa-tuotteita myydään taitokeskuksissa ja Taito Shopeissa sekä verkkokaupoissa taitoshop.fi ja taitopirkanmaa.fi. Taitojärjestö lahjoittaa jokaisesta myydystä tuotteesta osuuden Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen.

Maailmanlaajuisen pandemian aikana kotoilu ja käsityön merkitys on korostunut. Ihmiset ovat saaneet lohtua ja sisältöä päiviinsä käsitöiden parissa. Uusien taitojen harjoittelu ja oppiminen tarjoavat mielekästä tekemistä ja osallisuuden tunnetta. Siinä syntyy valmista ja tekijälleen hyvä mieli.

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Roosa-nauha -lanka

Harmaa 51, Harmaa moniväri 28, Hiekka 64, Kirkas pinkki 55, Maloppi 61, Musta 48, Oranssi 46, Pistaasi 65, Punainen 45, Roosa 52, Syklaami 60, Tummansininen 36, Vaalea lila 56, Vaaleanharmaa 58, Vaaleanpunainen 57, Vaaleanpunainen moniväri 29, Valkoinen 47