Onnenpussi suolasaippua

12,60 

Onnenpussi suolasaippuoissa on valittavana kolme eri vaihtoehtoa: Natural, ruusutarha ja mustikkamaito

Varastossa
Tuotetunnus (SKU): 13.107 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Haluatko ripauksen ylellisyyttä pesuhetkiisi? Hellävaraiset Onnenpussi suolasaippuat pehmentävät ihoa ja kuorivat kevyesti.

Suolasaippuat sopivat kaikille ihotyypeille, ne ovat erinomaisia kuivalle ja karhealle sekä atooppiselle iholle.
Onnenpussi suolasaippuat vähentävät bakteerien aiheuttamaa hienhajua sekä puhdistavat ja kuorivat ihon silkkisen pehmeäksi.

Suolasaippuat vaikuttavat vähentävästi myös finnien ja muiden näppyjen muodostumiseen. Ne sopivat käsille, kasvoille ja koko vartalolle.
Kaikki Onnenpussi suolasaippuat on valmistettu käsityönä Suomessa – Rakkaudella juuri Sinulle <3

  • 120 g / pala
  • Vegaaninen

Onnenpussi suolasaippua – Natural
Ihanasti ihoa pehmentävä ja kevyesti kuoriva Natural-suolasaippua sisältää vain puhdistamatonta merisuolaa, kookos-, oliivi-, ja risiiniöljyä sekä kotimaista rypsiöljyä. Tässä palassa on kaikki suolasaippuan hyvää tekevät ominaisuudet samassa palassa. Ilman lisättyjä tuoksuja tai värejä.

Onnenpussi suolasaippua – Ruusutarha
Haluatko ripauksen ylellisyyttä pesuhetkiisi? Anna aistiesi viedä ja kietoudu englantilaisen ruusutarhan hienostuneeseen tuoksumaailmaan tämän suolasaippuan hurmaavien tuulahdusten myötä.

Onnenpussi suolasaippua – Mustikkamaito
Tämä nostalginen tuoksu tuo mieleen lapsuuden kesät. Mustikkamaidon vienon makeuden ja sen vaniljaisen vivahteen. Ihoa hellivän saippuan tuoksussa on myös vivahdus raikasta omenaa. Suloinen mustikkamaito-suolasaippua vie sinut retkille lapsuuden kesiin.

Lisätiedot

Paino 0,15 kg
Mitat 10 × 10 × 3 cm
Onnenpussi suolasaippua

Suolasaippua Aurora Borealis, Suolasaippua Mustikkamaito, Suolasaippua Natural, Suolasaippua Onni, Suolasaippua Raparperihyve, Suolasaippua Ruusutarha, Suolasaippua Ystäväni