Junasukat

7,90 

Varastossa
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Junasukan koskettava tarina
Vaasalainen Kerttu Kulmanen oli matkalla 2 kuukauden ikäisen tyttövauvansa Tuulan kanssa sotaa pakoon alkuvuodesta 1940. Junamatka Vaasasta keskeytyi, kun rata oli poikki pommitusten takia. Junassa oli heitä vastapäätä istunut eläkkeellä oleva käsityönopettaja, jolle tuli sääli pientä vauvaa ilman tossuja. Niinpä hän oli purkanut valkoista, käsin neulottua villatakkiaan ja neulonut langasta sukat radan korjaustöiden aikana. Tarinan kertoi Tuulan sisko Terttu Latvala.
Tämä junasukan tarina on koskettanut monia ja sukkia on syntynyt tuhansia pareja. Ohje on nettisivuiltamme linkitetty lukemattomien blogien sivuille. Toivomme, että tällä ohjeella neulotut sukat lämmittävät mahdollisimman monia pieniä jalkoja jatkossakin!

Tekemispaketti vauvan junasukkiin sisältää merinovillaista lankaa, joka on suunniteltu erityisesti vauvan herkälle iholle sopivaksi. Miellyttävän pehmeää 100 % merinovillalankaa käytetään paljon erilaisiin vauvan neuleisiin. Siinä ei ole käytetty mitään haitallisia kemikaaleja. Ryppyvartinen junasukkamalli pysyy hyvin vauvan jalassa.

Junasukat tekemispaketti:
* 1 kerä merinovillalankaa
*  tekemisohje

Lisäksi tarvitset: puikot nro 2,5

Jaa kuvia neulomistasi junasukista somessa ja tägää meidät @taitoep
Jaetaan yhdessä junasukan koskettavaa tarinaa!

Lisätiedot

Junasukat

Aqua 0006, Vaalea kanerva 0008, Vaaleanpunainen 0426, Vaaleanvihreä 0011

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Junasukat”