Hae meille töihin

Alavuden taitokeskus Ouraan haetaan neuvojaa

Taito Etelä-Pohjanmaa on Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjanmaan suomenkielisellä alueella toimiva vuonna 1917 perustettu yhdistys. Olemme alueellamme keskeinen käsityökulttuurin, -taidon ja – elinkeinon edistäjä ja palvelujen tuottaja sekä käsityön taiteen perusopetuksen järjestäjä. Yhdistyksen taitokeskukset sijaitsevat Alavudella, Isossakyrössä, Kauhajoella, Seinäjoella ja Vaasassa. Päätoimipaikka on Seinäjoella Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa, jossa toimii myös Taito Shop Seinäjoki. Yhdistyksellä ja sen omistamalla osakeyhtiöllä on yhteensä 16 työntekijää. Taitokeskusten palveluita ovat erilaiset käsityökurssit, kudonnan työpajat sekä käsityön taiteen perusopetusta laajan oppimäärän mukaan järjestävä Käsityö- ja muotoilukoulu Näppi. Taito Etelä-Pohjanmaa ry kuuluu valtakunnalliseen Taitojärjestöön.

Haemme taitavaan ja innostavaan tiimiimme käsityön neuvojaa/ohjaajaa Alavuden taitokeskus Ouraan. Työ on kokoaikainen. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa opettaminen Käsityö- ja muotoilukoulu Näpissä sekä taitokeskuksen markkinointia, asiakaspalvelua ja mahdollisuus tuotesuunnitteluun. Toimintaa suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä Alavuden taitokeskuksen ja yhdistyksen muun henkilöstön kanssa. Toivomme sinulta innostunutta otetta lasten kanssa työskentelyyn.

Edellytämme sinulla olevan käsi- ja taideteollisuusalan soveltuva koulutus, esim. artenomi tai artesaani, tekstiilin ja erityistekniikoiden hallinta antavat myös hyvät valmiudet työhön. Katsomme eduksi, jos sinulla on opettajan pedagogiset opinnot tai kudonnan osaamista.

Työ on sekä itsenäistä päätöksentekoa että tiimityöskentelyä. Työ on opettamista, neuvontaa ja asiakaspalvelua. Työ painottuu käsityökouluryhmien opetukseen, joten työaika on pääasiallisesti iltapäivä-ilta painotteista. Työ keskittyy arkipäiviin. Viikonlopputöitä on harvoin. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Noudatamme Neuvonta-alan runkosopimusta.

Työ alkaa 15.8.2022.

Hakemukset viimeistään 17.6.2022

Liitetiedostojen koko yhteensä enintään 1 Mt

www-osoite www.taitoep.fi
Yhteystiedot Marja Hemminki-Haapoja, Puh: 0445454370, marja.hemminki-haapoja@taitoep.fi

Työpaikan osoite Järviluomantie 18, 63300 Alavus
Työ alkaa 15.8.2022

Työaika kokoaikatyö
Jätä hakemus marja.hemminki-haapoja@taitoep.fi

Liity sähköpostilistalle?

Liittymällä sähköpostilistalle, saat tiedotteet uusimmista tapahtumista sekä parhaimmista tarjouksista suoraan sähköpostilaatikkoosi - LIITY HETI!