Hae meille töihin

Seinäjoen taitokeskukseen haetaan ohjaajaa

Taito Etelä-Pohjanmaa on Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjanmaan suomenkielisellä alueella toimiva vuonna 1907 perustettu yhdistys. Olemme alueellamme keskeinen käsityökulttuurin, -taidon ja – elinkeinon edistäjä ja palvelujen tuottaja sekä käsityön taiteen perusopetuksen järjestäjä. Yhdistyksen taitokeskukset sijaitsevat Alavudella, Isossakyrössä, Kauhajoella, Seinäjoella ja Vaasassa. Päätoimipaikka on Seinäjoella Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa, jossa toimii myös Taito Shop Seinäjoki. Yhdistyksellä ja sen omistamalla osakeyhtiöllä on yhteensä 16 työntekijää. Taitokeskusten palveluita ovat erilaiset käsityökurssit, kudonnan työpajat sekä käsityön taiteen perusopetusta laajan oppimäärän mukaan järjestävä Käsityö- ja muotoilukoulu Näppi. Taito Etelä-Pohjanmaa ry kuuluu valtakunnalliseen Taitojärjestöön.

Haemme taitavaan ja innostavaan tiimiimme käsityön ohjaajaa Seinäjoen Taitokeskukseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa ohjaaminen käsityökursseilla, tuotesuunnittelu sekä taitokeskuksen markkinointi ja asiakaspalvelu. Odotamme sinulta löytyvän erityisesti neule ja -ompeluosaamista sekä innostunutta otetta uusien käsityötekniikoiden oppimiseen ja ohjaamiseen. Eduksi katsomme digitaaliset valmiudet, sillä markkinointia tehdään aktiivisesti myös verkossa. Toiminnan suunnittelu tehdään yhdessä Seinäjoen taitokeskuksen ja yhdistyksen muun henkilöstön kanssa.

Edellytämme sinulla olevan käsityöalan koulutus, esim. muotoilija amk, artenomi tai artesaani. Tekstiilin ja erityistekniikoiden hallinta antaa myös hyvät valmiudet työhön.

Työ on sekä tiimityöskentelyä että itsenäistä päätöksentekoa ja se painottuu pääosin aikuisten käsityöharrastajien opettamiseen, neuvontaan ja asiakaspalveluun. Työaika on pääasiallisesti iltapäivä-ilta painotteista syksystä kevääseen. Touko-elokuussa työtä tehdään pääosin päiväaikaan. Työ keskittyy arkipäiviin ja viikonlopputöitä on harvoin, poikkeuksina erilaiset käsityötapahtumat ja -messut. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Toivomme, että juuri sinä olisit motivoitunut, uusi työntekijämme täydentämään innovatiivista ja iloista porukkaamme! Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn, jossa pääset vahvasti vaikuttamaan itse työsi sisältöön.

Laita hakemuksesi suoraan sähköpostiin marja.hemminki-haapoja@taitoep.fi . Työpaikkailmoitus Työmarkkinatorilla.

Noudatamme Neuvonta-alan runkosopimusta.

Aloitus mielellään huhti-toukokuun vaihteessa tai sopimuksen mukaan.
Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana.

Hakemukset viimeistään 22.4.2023.

www-osoite www.taitoep.fi
Yhteystiedot Marja Hemminki-Haapoja, Puh: 0445454370 tai sähköposti.

Työpaikan osoite Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki
Jätä hakemus marja.hemminki-haapoja@taitoep.fi

Kuva: Tuukka Kiviranta

Liity sähköpostilistalle?

Liittymällä sähköpostilistalle, saat tiedotteet uusimmista tapahtumista sekä parhaimmista tarjouksista suoraan sähköpostilaatikkoosi - LIITY HETI!