Infopaketti & peruutussäännöt

paperikukkakranssi

Mitä tarvitset mukaasi kurssille

Tullessasi taitokeskukseemme kurssille, me tarjoamme käyttöösi työvälineet ja avuksesi ammattitaitoiset ohjaajamme. Materiaalit löydät edulliseen hintaan paikan päältä. 

Kurssi on täynnä, peruutus- ja jonotuspaikat

Kurssin ollessa täynnä, voit kysyä peruutuspaikkoja suoraan taitokeskuksesta. Yhteystiedot löydät täältä.

Koska kurssi tulee maksaa

  • Voit valita laskun joka lähetetään ennen kurssin alkua. Emme peri erillistä laskutuslisää. 
    Voit maksaa kurssin myös kurssin päätteeksi taitokeskuksessa ohjaajallemme. Maksutavat pääset valitsemaan jo ilmoittautuessa.
  • Käytetyt materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi taitokeskuksessa.
  • Taitokortilla pääset osallistumaan toimintaan lisämaksutta. Poikkeuksista ilmoitetaan. Muistathan ilmoittautua. Lisätietoa löydät täältä . 
  • Myös nämä käyvät taitokursseillamme maksuvälineenä:

kaikki vaaka                       Gift4you logo

Valokuvien käyttö

Kuvamateriaalia, jota toiminnassa otetaan, käytetään  toimintamme dokumentointiin sekä viestintä- ja markkinointitarkoituksiin. Tämän lisäksi tiedotusvälineet saattavat toisinaan tarvita kuvamateriaalia. Noudatamme kuvamateriaalin käytössä ja sen julkaisussa voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä eettisesti hyväksyttäviä periaatteita ja edellytämme tätä myös tiedotusvälineiltä. Kuvauslupa kysytään ilmoittautumislomakkeessa.

Entä jos kurssi perutaan

Mikäli kurssille ei ilmoittaudu tarpeeksi osallistujia, se ei toteudu ja ilmoitamme siitä erikseen tekstiviestillä tai sähköpostitse. Perutuista kursseista emme peri maksua.

Haluan perua osallistumiseni

Kurssiosallistuminen peruutetaan ottamalla yhteyttä kurssia järjestävään taitokeskukseen joko soittamalla tai sähköpostitse. Kurssimaksua ei laskuteta, jos peruutus tapahtuu kolme (3) päivää ennen kurssin alkua. Mikäli peruutus tulee myöhemmin, kurssimaksu laskutetaan kokonaisuudessaan.

Jos kurssilainen on sairastapauksen vuoksi estynyt osallistumasta, kurssimaksu palautetaan lääkärintodistusta vastaan. Todistus on toimitettava kuukauden kuluessa kurssin päättymisestä.