Vipinää Muu-Maun taideleirillä, Seinäjoki

MuuMau300x300Vipinää Muu-Maun taideleirillä
Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta
Ma-pe 7.- 11.6. klo 9-14

Monitaiteinen päiväleiri 1.-3.-luokkalaisille. Leirin teemana on liike. Leiriläiset osallistuvat kuvataiteen, elektronisen musiikin, sirkustoiminnan sekä käsityön työpajoihin.

Liike johdattaa Muu-Maun taideleiriläisiä tutustumaan ja tekemään itse monin tavoin taidetta.

  • Muu-Maun taideleirillä tutustutaan lastenkulttuurikeskus Louhimon ohjauksessa elektronisen musiikin tekemiseen sekä sirkustoimintaan. Elektronisen musiikin työpajoissa kokeillaan tabletille ladattavaa GarageBand-musiikintekosovellusta, sekä testaillaan minkälaisia äänimaisemia synnyttävät erilaiset rumpukoneet ja syntetisaattorit.
  • Sirkustyöpajoissa tutustutaan yhdessä ryhmän kanssa erilaisiin sirkusvälineisiin, kokeillaan eri välineiden kanssa toimimista, etsitään luovia tapoja liikkua yksin ja yhdessä itseä ilmaisten. Työpajassa käytetään mm. erilaisia jongleerausvälineitä, kukkakeppejä, lautasia ja hulavanteita.
  • Taidehallin työpajassa tehdään itse taidetta.
  • Käsityö- ja muotoilukoulu Näpin työpajoissa ideoidaan, suunnitellaan ja toteutetaan oma frisbee. 
  • Kansalaisopiston Nikkaripajassa suunnitellaan, valmistetaan ja kokeillaan, miten puu pyörii hyrränä. Nikkaroidaan hauska hahmo.  

Leirin sisältöihin osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta taiteenlajeista tai toiminnasta. Ota mukaan omat eväät ja sisätossut/kengät. Päälle rennot vaatteet, joissa ei tahrat haittaa.

Äärellä ravintolasta voi tilata leiriläiselle eväspussin, jossa on leipä, rieskarulla tms., mehu ja hedelmä/ juures tai vastaava, 6 €/kpl. Tee tilaus kaksi arkipäivää aikaisemmin osoitteeseen ravintola@aarella.fi,  viestiin tiedot: KN kesäleiri evästilaus.

Leirin toteuttavat yhteistyössä Seinäjoen Taidehalli, Lastenkulttuurikeskus Louhimo, Käsityö- ja muotoilukoulu Näppi ja Seinäjoen kansalaisopisto.

Hinta 49 €. Sisältää ohjauksen ja materiaalit.

Lisätiedot:
Käsityö- ja muotoilukoulu Näppi, Anne Honkala 
anne.honkala@taitoep.fi , puh. 040-5512072

Tapahtuman tarkat tiedot

Alkamisaika 07.06.2021 9:00
Lopetusaika 11.06.2021 14:00
Ilmoittautuminen alkaa 06.03.2021 10:00
Osallistujia max. 30
Ilmoitt. päättyy 31.5.2021
Hinta / osallistuja 49,00 €
Paikka Seinäjoen taitokeskus

Tapahtumapaikka: Seinäjoen taitokeskus

Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta
Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki

Pysäköinti Kalevan Navetan pihassa on maksullinen (ensimmäinen tunti ilmainen, seuraavat tunnit 1 €/h), mutta Seinäjoen taitokeskuksen kurssimaksuun sisältyy myös pysäköinti.
Saapuessasi kurssille, ota Kalevan Navetan nurkalta automaatista tunnin ilmainen pysäköintilupa. Kurssin ohjaaja antaa pysäköintilipukkeen loppupäivän ajaksi.

Kurssi on täynnä.